UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Stone washed herenjeans met verfspatten van deze specialist: dé basis voor een casual outfit

Wil je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen, dan kun je kiezen voor de zogeheten raw jeans, oftewel de indigoen onbehandelde jeans, maar ook voor jeans van uiteenlopende wassingen. Sinds jaar en dag is de stone washed herenjeans de populairste daarvan. Deze jeans worden zó gewassen, dat ze voorzien raken van slijtage-effecten. Dit gebeurt om de jeans een oud en gedragen en zo authentiek uiterlijk te geven. Wanneer je kiest voor stone washed herenjeans met verfspatten, maak je je look  helemaal af.  

Verfspatten op je spijkerbroek

Waar verfspatten op je spijkerbroek daar vroeger enkel per ongeluk terecht kwamen en aanleiding waren om deze te veroordelen naar de prullenbak of het stapeltje kluskleding, is nu het tegenovergestelde waar. Herenjeans met verfspatten is populairder dan ooit. Waarom? Dergelijke spijkerbroeken geven je een nonchalante look, terwijl je wel degelijk goed over je outfit hebt nagedacht. Wil jij van verfplekken voorziene kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Dan ben je bij Boragio aan het juiste adres. Loop nu met een unieke jeans over straat!

Kwaliteit boven kwantiteit

Of je nu voor een spijkerbroek met of zonder verfspatten van dit merk gaat, een positief bijeffect van het stone washen, dat alle jeans van dit merk ondergaan, is dat het materiaal wat minder stug en zo een stuk comfortabeler wordt. Niet dat comfort bij dit Italiaanse merk een issue is, want er wordt enkel gebruikgemaakt van de beste textielsoorten. Het merk stelt kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het midden- en hoogsegment. Wil je deze kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? In de webshop vind je het complete overzicht. Mogelijk wordt er in de toekomst in Nederland een fysieke winkel geopend.

Koop nu jouw exclusieve jeans

Boragio staat voor oog voor detail en creëert jeans die een klasse apart zijn. De spijkerbroeken zijn stuk voor stuk origineel. De scheef aangebrachte rits is kenmerkend voor dit merk. In de toekomst zal het assortiment verder worden uitgebreid en worden er ook meer artikelen op de markt gebracht.