UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Sluit een Usenet abonnement af

Ben jij iemand die graag op de hoogte is van alles? Houd jij je bezig met politiek in andere landen of ben jij degene die als eerste een nieuwe artiest spot? Dan is Usenet iets voor jou! Via deze server heb je toegang tot ontzettend veel bestanden en informatie die je niet zomaar op het internet kunt vinden. Het grootste verschil tussen Usenet en het ‘gewone’ internet, is dat internet op een voor iedereen toegankelijke service draait. Usenet doet dit niet. Om Usenet te kunnen gebruiken moet je een Usenetprovider benaderen en een abonnement afsluiten om de software te kunnen installeren. Benieuwd bij welke provider je dit het beste kunt doen en wat de voordelen van Usenet zijn? Lees dan verder!

De voordelen van Usenet

Usenet draait op een netwerk van computer en servers die verspreid zijn over de hele wereld. Dit is dan ook een van de redenen dat het niet te vinden is via de gewone browser. Het is een verzameling van diverse fora. Ieder forum heeft een eigen onderwerp, discussie en bestanden die gelezen of gedownload kunnen worden via Usenet. Een ander voordeel van Usenet, is dat je er eenvoudig films en series kunt vinden én downloaden. Helemaal legaal! We horen je denken, dan zijn de films en series waarschijnlijk van slechte kwaliteit. Maar niets is minder waar. Download eenvoudig de leukste films en series zodat jij ook zonder stabiel internet kunt kijken.

De Usenetpakketten van Vipernews

De partij die wij aanbevelen voor het afsluiten van een Usenet abonnement, is ViperNews. Hun diensten zijn van hoge kwaliteit. Zij bieden drie verschillende pakketten aan voor Usenet. Ieder van deze drie pakketten bezitten de hoogst mogelijke snelheid die je kunt hebben wanneer je Usenet gebruikt, zelfs wanneer jouw internetverbinding traag of instabiel is. Daarnaast hecht deze partij ook veel waarde aan veiligheid en privacy. Om deze reden bieden zij een gratis, beveiligde SSL verbinding en TLS codering bij ieder Usenet pakket. Bekijk de website van ViperNews om meer te weten te komen over de diverse pakketten.

 

https://www.vipernews.com/nl/