UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Sennheiser heeft ieder jaar weer nieuwe koptelefoons

Het is bijna irritant hoe voorspelbaar betrouwbaar de hoofdtelefoon van Sennheiser is. In deze prijsklasse biedt het merk niets opzichtigs. Gewoon bekwaam, evenwichtig geluid. Nu heeft Sennheiser twee nieuwe betaalbare HD-modellen geïntroduceerd, die de opvolgers zijn van de HD 4.20. Wat kun je verwachten qua geluidshandtekening en prestaties? Laten we eens kijken in deze Sennheiser HD 400S Review.

FIT

Hoewel je de fit luxe niet kunt noemen, waren de oorstukken perfect comfortabel en onopvallend in mijn oren. En het heeft een goed gevoel, terwijl je niet te strak op je hoofd let. Ik draag ook een bril en de blikjes kantelen ze niet in een richting. Geluidsisolatie is minder dan fantastisch, hoewel het een beetje omgevingsgeruis zal doden.

ONTWERP

Deze efficiënte blikjes zijn ideaal ontworpen om te worden bestuurd door uw mobiele apparaat. De afneembare kabel heeft een microfoon en afstandsbediening waarmee u kunt spelen / pauzeren, overslaan en oproepen beantwoorden / beëindigen. Een andere leuke functie is de mogelijkheid om snel vooruit en terug te spoelen. De enige functie die ontbreekt, is volumeregeling. Oh nou ja.

Gesprekshelderheid is uitstekend en de microfoon pakt niet te veel omgevingsgeluid. Dus, bel je moeder, in godsnaam.

Zoals alle spullen van Sennheiser ziet de bouwkwaliteit van de 400S er behoorlijk solide uit. En omdat de kabel afneembaar is, kan deze eenvoudig worden vervangen als deze uiteindelijk niet werkt. Voeg daar een garantie van 2 jaar aan toe en je zou een tijdje veilig moeten zijn.

Lows van deze hoofdtelefoon

Sennheiser heeft hier een evenwichtige benadering van hun low-end genomen. Noch gierig noch toegeeflijk, de bas geeft een mooie impact op de popmuziek, terwijl ze nog steeds getemperd genoeg is voor genres als klassieke muziek. Snaarinstrumenten hadden indrukwekkende details en articulatie voor een hoofdtelefoon in deze prijsklasse. En luisterend naar rock, biedt het lage gedeelte niet veel warmte, maar de bas is superschoon en gecontroleerd, zodat er geen bloeding naar de hogere frequenties wordt voorkomen.

Mids van deze hoofdtelefoon

De middentonen hebben een goede mate van aanwezigheid, met een lichte nadruk op de bovenste middentonen. Dus met rock en pop rock krijg je een volle smaak met vocalen die een vleugje naar voren in de mix zitten. De scheiding is ook fantastisch voor een hoofdtelefoon van $ 70. Luisteren naar folk, gitaar tokkelen en picks waren netjes en precies met geen enkele hint van troebelheid, zelfs in de lagere middentonen. Cellos is dat dit bereik een natuurlijk klinkend timbre heeft en veel substantie en nuance onthult.

Highs van deze hoofdtelefoon

De HD 400S biedt een geweldige hoge frequentie-uitbreiding, die kraakheldere percussie geeft bij het luisteren naar popmuziek. Tegelijkertijd blijven de hoogtepunten vrij van ongemakkelijke helderheid. Tijdens het testen van sommige vioolsolo’s in dit bereik, was er een behoorlijke hoeveelheid transparantie gemixt met een vleugje zachtheid. In de hoogste registers was er minimale piercing of sisklank, dus deze blikjes werken goed voor lange luistersessies.

 

https://www.iiav.nl/koptelefoon/