UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Paddo’s en truffels: wat is precies het verschil?

Paddo’s en truffels: wat is precies het verschil?

Paddo’s en truffels, de smart substantie die afstammen van de paddenstoel. Een drug die bewustzijnsveranderende en hallucinerende werkingen met zich meebrengt. Er schuilt een grote taboe omtrent het gebruik van paddo’s en truffels. Dit omdat er verschillende negatieve verhalen de rondte gaan over ‘de magische paddenstoel’. Maar wat is nu precies het verschil tussen paddo’s en truffels? In deze blog bieden wij je meer inzicht in de magische paddenstoel, het verschil tussen paddo’s en truffels en het veilige gebruik ervan middels micro dosering. Lees gauw verder!

 

Paddo’s en truffels

Zoals reeds benoemd is, zijn paddo’s en truffels afstammelingen van de paddenstoel. Beide soorten groeien op een schimmel die door verschillende stoffen worden aangemaakt. Paddo’s groeien boven de grond op een schimmel die psilocine aanmaakt. De verkoop van paddo’s is illegaal in Nederland sinds 2008. Echter is de kweek ervan wel toegestaan. Dit valt te verklaren omdat de schimmeldraden en sporen niet verboden zijn. Truffels zijn gemaakt van de schimmel tampanesis en groeien ondergronds. Truffels zijn wel legaal en mogen in smartshops verkocht worden in afgewogen bakjes. Verder is er weinig verschil te constateren tussen de twee smartsubstantie. Het kleine verschil zit hem voornamelijk in het effect, wat weer afhankelijk is van de hoeveelheid en de sterkte van de paddo’s of truffels. Daarnaast spelen externe factoren ook een rol in de beleving en het gevoel tijdens gebruik. Zo kan de omgeving, gevoelens en gedachten een rol spelen in de ervaring van de smartsubstantie.

 

Micro dosering

Truffels en paddo’s dien je voorzichtig mee om te gaan. Bij overmatig gebruik zul je bewustzijnsveranderende en hallucinerende effecten ervaren. Maar bij kleine doseringen zul je voornamelijk de positieve effecten ervaren. Dit wordt ook wel micro dosering genoemd. Dit is een methode waarbij je een kleine dosis van magic truffels tot je neemt. Er zal dus geen sprake zijn van een trip. Enkele voordelen die micro dosering biedt zijn:

  • Meer levensvreugde

  • Verhoogde staat van alertheid en concentratie

  • Het vermindert stress

  • Een boost van je oplossingsgerichtheid en creativiteit

 

Dutch Micro Dosing – Magic Truffels

Benieuwd naar de positieve effecten van Magic Truffels? Neem dan eens een kijkje op de website van Dutch Micro Dosing. Hier kan je heel eenvoudig en snel Magic Truffels kopen. Aarzel niet meer en bestel je Magic Truffels nu op Dutch Micro Dosing!

https://dutchmicrodosing.com/