UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Optimale zuigkracht in een stofzuiger

Je bent ongetwijfeld al bekend met de Dyson stofzuiger. Dat is er niet één, maar Dyson is een merk. Daarvan heeft de Dyson V15 detect de grootste zuigkracht. Voor de meest krachtige Dyson stofzuiger kies je dus een V15 variant. De V15 is een serie van de stofzuigers van Dyson. In de basis zijn deze hetzelfde en zijn ze voorzien van dezelfde technologie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Dyson V15 detect absolute extra. Deze heeft weer andere accessoires en zuigmonden dan een andere Dyson V15 bijvoorbeeld. Hoe dan ook is de V15 de meest krachtige Dyson stofzuiger op dit moment.

De Dyson V15 detect absolute extra

Een Dyson V15 stofzuiger is meer dan alleen een stofzuiger. Je krijgt bij je aankoop allerlei opzetstukken en accessoires. Zo heb je twee zuigmonden bij de Dyson V15 detect absolute extra: de laser slim fluffy zuigmond en de High Torque zuigmond. De laser zorgt dat elk kleinste stofje zichtbaar wordt terwijl je aan het stofzuigen bent. Hij kleurt de vloer namelijk groen, waardoor je alles kunt zien en dus opzuigen. De Torque mond heeft een technologie die zich aanpast op wat er gedetecteerd wordt. Daarmee kan de stofzuiger zelf de zuigkracht aanpassen aan wat nodig is. 

Er zitten nog veel meer accessoires en opzetstukken bij de Dyson V15 detect absolute extra. Zoals de kierenzuiger, de afstofborstel, een borstel voor hardnekkig vuil en een schroefvormige klitvrije borstel. Die is ideaal voor het opzuigen van dierenharen. Je krijgt daarnaast bij de aankoop van deze Dyson V15 een vrijstaand oplaadstation en een op te hangen oplaadstation en natuurlijk een batterij. Dat is nog niet eens alles wat hoort bij de accessoires van deze Dyson V15.