UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Met veiligheidsfolie minder snel inbraak

Je hoort het nog wel eens dat men snel even het raampje naast de voordeur in tikt en men zodoende de deur kan openen om vervolgens er met jouw waardevolle spullen vandoor te gaan. Eigenlijk zijn dit soort inbraken vrij makkelijk te voorkomen. Je kunt het inbrekers namelijk al een stuk moeilijker maken als je veiligheidsfolie op je ramen plakt. Wij gaan je uitleggen wat veiligheidsfolie precies is en hoe het werkt.

 

Wat is veiligheidsfolie?

Veiligheidsfolie is een raamfolie dat in eerst instantie was bedoeld om letsel te voorkomen van mensen die per ongeluk tegen een raam vallen of lopen. Soms breekt op zo’n moment namelijk het glas en de scherven hiervan kunnen flinken wonden veroorzaken. Het veiligheidsfolie zorgt er in eerste instantie voor dat het glas minder snel breekt. En ten tweede houdt het folie alle glasscherven bij elkaar. Zodoende voorkomt het dus doorval en verkleint het letsel. Een mooie bijkomstigheid van dit raamfolie is dat het ook heel goed tegen inbraak werkt. Snel even een ruitje intikken wordt met veiligheidsfolie een stuk lastiger. Dat is dan ook de reden dat het ook wel anti inbraak folie wordt genoemd.

 

Moeilijker inbreken met raamfolie anti-inbraak

Als je anti-inbraak folie op je ramen plakt kan men niet snel meer even je ruitje intikken. Het folie houdt namelijk al het glas bijelkaar. En dat geldt helemaal als je het dikkere anti inbraak glasfolie koopt van 200 micron dik. Heb jij dus een bedrijfspand op een inbraakgevoelige locatie staan? Staat jouw huis op een plek waar je het idee hebt niet veilig te zijn? Kies dan voor veiligheids raamfolie. Het materiaal is doorzichtig en vrij dik. Groot voordeel van dat het veiligheidsfolie vrij dik is, is dat het ook makkelijk te plakken is.

 

Dit raamfolie zie je niet zitten

Bang dat je zicht door dit materiaal minder wordt hoef je niet te zijn. Het materiaal is namelijk glashelder en je ziet dan ook totaal niet dat het op je raam is aanbracht. De inbrekers zullen het echter wel snel door hebben dat ze extra lang werk hebben om dit soort ramen te forceren. Ze zullen al gauw eieren voor hun geld kiezen en het elders gaan proberen. Benieuwd waar je dit soort raamfolies kunt kopen? Je vindt het onder andere bij www.plakfoliewebshop.nl.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl