UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Mediation Amersfoort staat altijd voor u klaar!

Mediation Amersfoort specialiseert zich in familiaire conflicten en zakelijke conflicten. Mediation Amersfoort dient dan als een bemiddelaar en wordt geleid door de professional Anniek Schuurs. Specifiek richt Mediation Amersfoort zich op mediation bij een (echt)scheiding, arbeidsmediation, familiemediation en zakelijke mediation. Anniek Schuurs weet door haar werkervaring bij ABN AMRO erg goed hoe zakelijke conflicten kunnen worden opgelost. Daarnaast kan ze door haar meelevingsvermogen u ook uitstekend bijstaan in familiare en/of persoonlijke conflicten. Overigens hoeft u zich niet pas aan te melden als de conflicten de pan uit rijzen, maar kan mediation Amersfoort ook goed dienen als adviseur bij kleinere problemen.

Wat heeft Mediation Amersfoort u te bieden?

Zoals reeds genoemd helpt Mediation Amersfoort bij een (echt)scheiding, arbeidsmediation, familiemediation en zakelijke mediation. We zullen u vertellen wat we hiermee bedoelen aan de hand van enkele voorbeeldsituaties. U kunt zoal bij Anniek Schuurs Mediation Amersfoort terecht wanneer u: van plan bent om te gaan scheiden, conflicten heeft met u buren, het ouderschap wilt herzien, spanningen heeft in een familiebedrijf of een conflict heeft in de arbeidssfeer. Overigens zijn er nog veel meer situaties waarbij u Mediation Amersfoort kunt inschakelen. Neem voor u unieke persoonlijke situatie contact op met Mediation Amersfoort via www.anniekschuursmediation.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eerst zal er een gratis kennismakingsgesprek plaatsvinden. Daarna zullen er, afhankelijk van uw situatie, mediation sessies worden gehouden van ongeveer twee uur. Het uurtarief hierbij is standaard 150 euro. Voor meer informatie over de tarieven en de mediation verwijzen wij u graag naar onze website.

Wie is Anniek Schuurs?

Mediation Amersfoort is opgericht door Anniek Schuurs. Zij is een professional en specialist op het gebied van mediation. Anniek heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en kent jarenlange werkervaring bij de ABN AMRO. Ze ziet het kantoor als een neutrale plek, dus de mediation sessies zullen hier plaatsvinden, tenzij u anders prefereert. Mediation kan volgens Anniek dienen als een echte ‘eye-opener’ en we hopen dat dit voor u ook het geval is. Voor meer informatie en/of vragen met betrekking tot Mediation Amersfoort kunt u altijd naar onze website www.anniekschuursmediation.nl gaan.