UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Leuke groepsactiviteiten boeken in western stijl

De mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten zijn eindeloos, en er zijn veel verschillende thema’s waar u uit zou kunnen kiezen. Een voorbeeld daarvan is een western thema, waar u onder andere met een quad kan rijden of heerlijk kan grillen. U kunt bijvoorbeeld voor een actief bedrijfsuitje of voor een middag met de familie een arrangement boeken bij De Westernboerderij. Bij deze evenementenlocatie bieden ze leuke groepsactiviteiten aan voor jong en oud, zodat het geschikt is voor zowel een uitje met kinderen als actief bedrijfsuitje met collega’s. En indien gewenst is het ook mogelijk om een aansluitende overnachting te boeken in een echte indianentipi. U slaapt dan in een tipi die voorzien is van alle moderne gemakken zoals verwarming. Sluit de avond dus af met een gezellig kampvuur in de buitenlucht en kruip daarna onder de wol in een verwarmde indianentipi.

Leuke groepsactiviteiten met een western thema

Wilt u een actief bedrijfsuitje boeken? Dan zit u goed bij deze activiteitenboerderij. Ze bieden namelijk verschillende leuke groepsactiviteiten en -arrangementen aan voor een middag of een hele dag. Daag uw collega’s uit in het arrangement perslucht schieten met grillbuffet, ga avontuurlijk met de quad rijden of kies voor een compleet westernarrangement. Als u kiest voor een arrangement, dan krijgt u ook koffie of thee aangeboden en een huisgemaakte muffin. Na de activiteiten wordt de dag afgesloten met een onbeperkt grillbuffet en een echt western dessert. Er zijn verschillende andere activiteiten die u kunt doen op de boerderij zoals een pubquiz, boogschieten, armworstelen, hoefijzerwerpen, perslucht schieten en het temmen van de mechanische rodeostier.

Wilt u leuke groepsactiviteiten voor een actief bedrijfsuitje boeken?

Als u een leuk arrangement wilt boeken in western stijl voor een dagje weg met collega’s of familie, dan kunt u dat heel eenvoudig doen via website van De Westernboerderij. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt westernbedrijfsarrangement. Welk arrangement u ook kiest, en of u nu met familie of collega’s gaat, een westernuitje levert gegarandeerd onvergetelijke herinneringen op waar nog lang over zal worden nagepraat.