UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Is het ontharen met een laser geschikt voor iedereen?

Is het ontharen met een laser geschikt voor iedereen?

Het ontharen met behulp van een laser is voor veel mensen een goede uitkomst. Na een paar behandelingen ben je definitief van het haar af. Ideaal dus als je een hekel hebt aan scheren of epileren. Maar is het geschikt voor iedereen? Ben je benieuwd wanneer ontharen met een laser wel kan en wanneer niet? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Pigmentatie 

Het ontharen met behulp van een laser is niet voor iedereen geschikt. Of het haar definitief wegblijft hangt van de pigmentatie van de huid en het haar af. Het licht van een laser wordt geabsorbeerd door de donkere pigmentatie van het haar. Wanneer je een licht huid hebt en lichte haren, is een laserbehandeling vaak niet mogelijk. Doordat er weinig pigment is, kan de laser geen onderscheid maken tussen het haar en de huid.  

 

Haardikte 

Naast het pigment van het haar, heeft de dikte van het haar ook invloed op de behandeling. Iemand met dunne haartjes zal meer behandelingen nodig hebben dan iemand met dikke haren. Dit komt omdat de laser de dikke haren makkelijker herkent en kan vernietigen. Dunne haren nemen het laserlicht vaak moeilijker op, waardoor ze niet vernietigd kunnen worden. 

 

Laat je adviseren

Om erachter te komen of jouw haar gelaserd kan worden, is het verstandig om contact op te nemen met een specialist. Hij of zij kan jou het beste advies geven over de mogelijkheden. Het zou natuurlijk zonde zijn om veel geld te betalen voor de behandelingen, als het niet gaat werken. Wil je meer informatie over een laserapparaat? Neem dan een kijkje op de website van Laservision en ontdek het aanbod aan lasers. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van de experts van Laservision en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.laservision.nl/