UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Investeren in een huis of in crypto?

Na jarenlang sparen ben je eraan toe; je wilt een huis kopen. Maar zonder partner en met de huidige huizenprijzen, gaat dit proces nog niet over rozen. Je hebt genoeg spaarcenten om een huis te kopen en kan in je eentje ook voldoende lenen voor een mooie woning. Maar ruimte om te overbieden is er niet. 

 

Geld beleggen in een huis

Het kopen van een huis is altijd een goede investering. Het kopen van een woning en het opknappen van een huis is bijna altijd lucratief. Bovendien is dit nu al helemaal gunstiger om je geld te beleggen in een huis dan het op de bank te laten staan. Met de huidige inflatie en rente is dit zeker niet lucratief. Door de rente wordt het geld op jouw spaarrekening niet meer waard en door de inflatie wordt het juist minder waard. Dat betekent dat jij met hetzelfde bedrag, minder koopkracht hebt. Dat is nog een reden om je geld te beleggen in vastgoed in plaats van op je spaarrekening te laten staan. 

 

Geld investeren in cryptomunten 

Het bestaat al best lang maar wordt nu steeds populairder; het investeren in crypto. Naast het kopen van vastgoed, is crypto een goede manier om je geld te beleggen. Crypto is eigenlijk digitaal geld dat niet gereguleerd wordt door een overheidsinstantie of de centrale bank. Van elke cryptomunt, bijvoorbeeld Bitcoin, is een gelimiteerd aantal aanwezig. Hierdoor worden cryptomunten niet beïnvloed door inflatie. Je zou de crypto koersen kunnen vergelijken met rente. Met een koersstijging zou je het kunnen vergelijken met een hoge percentuele rente en weinig inflatie. Een koersdaling zou je kunnen vergelijken met hele lage rentes en sterke inflatie. 

 

Investeren in crypto iets voor jou?  Lees snel verder.

Voordat je overweegt om te investeren in crypto, is het goed om je in te lezen over dit onderwerp. Begin met een klein bedrag dat voor jou goed voelt. Investeren in Bitcoin zou een goede optie kunnen zijn. Hier vind je de huidige Bitcoin prijzen of kijk voor meer informatie op Anycoindirect. 

 

https://anycoindirect.eu/nl