UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Hier kunt u een houten klok of een hanglamp van hout kopen

Om u volledig thuis te voelen in uw eigen huis, kleedt u uw woning het liefst zo gezellig mogelijk aan. Er is dan ook niets leuker dan zoeken naar mooie woonaccessoires die perfect binnen uw interieur passen. Bent u op zoek naar unieke woonaccessoires, zoals een handgemaakte hanglamp van hout, die met zorg gemaakt zijn? Dan zit u goed bij zorgboerderij De Lingehof. Hier kunt u bijvoorbeeld een mooie houten klok kopen om in uw woning te hangen.  Zorgboerderij De Lingehof is ruim 25 jaar geleden begonnen als een van de eerste zorgboerderijen in Nederland. Sinds eind 2016 krijgen deelnemers hier de kans om, naast begeleid wonen, deel te nemen aan activiteiten in een houtwerkplaats. Hier worden prachtige handgemaakte woonaccessoires, zoals een houten klok, gecreëerd die u kunt kopen in de webshop van deze expert.

Geniet van duurzame woonaccessoires

In de webshop van deze specialist vindt u de leukste houten woonaccessoires. Bent u op zoek naar een stijlvolle hanglamp van hout? Die vindt u gegarandeerd in het ruime assortiment! De houten accessoires, zoals een klok of hanglamp, die u in de webshop kunt kopen, zijn niet alleen erg hip, maar ook hartstikke duurzaam én met zorg gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Zij zetten alles met de hand in elkaar; er komt tijdens de productie van de accessoires dus echt maatwerk aan te pas!

Vraag naar meer informatie

Wilt u graag een speciale houten klok kopen? Of bent u op zoek naar duurzame woonaccessoires van hout, zoals bijvoorbeeld een mooie hanglamp? Wacht dan niet langer en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van De Lingehof. U komt meteen te weten wat deze specialist voor u kan betekenen. Vindt u in het assortiment niet waar u naar op zoek bent? Dan kunt u uw ideeën en wensen duidelijk maken aan deze expert. U kunt ook steeds een bezoek brengen aan de toonzaal en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wie weet hangt er binnenkort een duurzame hanglamp van hout te pronken in uw interieur!

Gerelateerde artikelen

Vastgoed in Limburg? Verhuur het!

Alles wat je wilt weten over parketvloeren

Waarom een verhuisservice inhuren?