UTR Echt
Image default
Winkelen

Handige relatiegeschenken voor in huis

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor uw vriend of vrouw, maar ook voor uw collegae of vrienden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij voorzien u van handige items en gadgets die bij iedereen wel in de smaak zullen vallen. Vind vandaag nog uw ideale relatiegeschenk voor in huis!

Praktische en mooie items

In de Home & Living categorie van Relatiegeschenken.nl, vindt u mooie producten voor in huis. Mooi én praktisch, omdat we daarvan houden. Mooie mokken en bekers voor bij de collectie van uw vrouw, een kek schaakbord voor op de salontafel, of een heerlijk warm dekentje om ’s avonds mee op de bank te kruipen: bij ons vindt u het allemaal, en daarnaast ook nog eens met de optie om bepaalde producten met een zelfgekozen illustratie, logo of tekst te laten bedrukken! Zo is uw cadeau naast handig ook persoonlijk.

Onze cadeaugids

Heeft u last van keuzestress? Daar is bij relatiegeschenken.nl geen sprake van! Wij voorzien u graag met een selectie van de favoriete items van onze trouwe klanten, uit de categorie Home & Living van ons uitgebreid catalogus. Al deze items hebben een paar dingen met elkaar gemeen: ze zijn goedkoop, leuk én makkelijk persoonlijk te maken, door ze bijvoorbeeld te bedrukken. 

  • Bedrukte mokken  Fantastisch voor zowel in je persoonlijke theebekercollectie als op kantoor; de bedrukte mok is overal een hit! Dit cadeau is zowel geschikt voor uw werknemers, evenals voor uw moeder of man.  
  • Lunar geurkaarsen  Geurkaarsen zijn voornamelijk bij vrouwen populair, maar wij zijn er zeker van dat ook de meest mannelijke mannen de subtiele geur van de geurkaarsen van Lunar zullen kunnen waarderen. Deze geurkaarsen hebben de zachte geur van linnen of sandelhout en geven iedere ruimte meer sfeer. Van deze geurkaarsen kunt u de bijgeleverde geschenkverpakking laten bedrukken. 
  • Bedrukte (wand)klokken  In iedere kantoorruimte is wel een wandklok nodig, maar vaak komt het toch nog voor om een kapotte of onpersoonlijke, oninteressante klok te treffen. Wij vinden dat zonde! Bij ons vindt u een grote selectie van mooie klokken, die u naar smaak persoonlijker kunt maken. Neem een kijkje in de klokkencategorie!