UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Haal een vape met gecertificeerde onderdelen

Als je een vape wilt aanschaffen is het belangrijk om op bepaalde onderdelen te letten. Zoals een certificaat, op deze manier weet jij namelijk zeker dat je een vape of e-sigaret hebt die veilig is. Als je dat eenmaal hebt gecheckt, is het handig om te weten of je al eerder hebt gerookt of een beginnende vaper. Dit bepaalt namelijk de e-sigaret die je uiteindelijk gaat aanschaffen. Wil je meer weten over een e-sigaret? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk nog meer over!

Een beginnende vaper?

Zoals we al gezegd hebben is het handig om te weten dat er verschil is in e-sigaretten onder een beginnende vaper en een expert. Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper. Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Hier kan je er een bestellen

Zodra jij een vaper hebt uitgekozen kun je dit online bestellen bij Savevape.de. Van tevoren kun je dus persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat je zeker bent van de juiste producten. Daarbij kun je een aroma uitkiezen die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus keuze genoeg. Je weet dus zeker dat er een smaak tussen zit die boven aan je lijstje staat. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan contact op met een van de specialisten of neem een kijkje op de website!

https://www.nicotinebase.nl/nl/