UTR Echt
Image default
Winkelen

Een BIBS speen kopen bij deze online babywinkel

Wil jij graag een BIBS speen kopen voor je kindje? Begrijpelijk, aangezien de spenen van dit merk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, waardoor deze erg flexibel is. Dit is erg prettig voor een baby, aangezien dit de zuigreflexen ondersteunt. Daarnaast heeft een BIBS speen, die je in de online babywinkel van Ikenmijnmama kunt kopen, een rond schild rondom de speen. Deze buigt weg van het gezichtje van jouw kleine, waardoor deze geen irritatie veroorzaakt. Wil je niet enkel een BIBS speen kopen, maar ook diverse andere artikelen? Bestel deze dan in één keer bij deze online babywinkel. Zij beschikken over een uitgebreid assortiment aan artikelen die zowel noodzakelijk als leuk zijn voor moeder en kind. Het is wel zo handig om meerdere benodigdheden bij één webwinkel te bestellen, aangezien je dan alles tegelijkertijd in huis hebt én je betaalt maar één keer verzendkosten. Bij deze online babywinkel betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten wanneer je voor meer dan €39,95 koopt.

Geef een verrassend cadeau

Ken je een gezin dat binnenkort een kindje verwacht en wil je een leuk kraamcadeau geven? Bestel deze dan bij deze online babywinkel. Zij beschikken over een ruim assortiment aan producten, waardoor je gegarandeerd een cadeau kunt geven dat bij de ontvanger past. Twijfel je toch wat je moet geven? Geef de ontvanger dan een cadeaubon of een cadeaubox van Ikenmijnmama. De ontvanger kan met een cadeaubon zelf iets uitzoeken in de webshop van deze experts, waardoor je zeker een goed cadeau geeft. De cadeaubox bevat diverse leuke én praktische producten, waar je de ontvanger gegarandeerd mee verrast.

Neem contact op

Heb je nog vragen over de producten die je in de online babywinkel kunt kopen, bijvoorbeeld over een BIBS speen? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van Ikenmijnmama en stel jouw vragen. Zij staan je graag te woord, zodat jij zeker weet dat je een goede aankoop doet.