UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

De mooiste konijnenhokken

De mooiste konijnenhokken

Ben je op zoek naar een prachtig konijnenhok? Van traditionele houten konijnenhokken voor buiten in de tuin tot aan de mooiste moderne konijnenverblijven voor binnen in uw huis. In het assortiment van Dierenverblijf.com zitten vele soorten konijnenhokken. De hokken zijn in verschillende maten en materialen te kopen.

De specialist voor een goed verblijf!

Zoals de naam al doet vermoeden is Dierenverblijf.com dé specialist als het gaat om dierenverblijven. Zo zijn ze ook de specialist als het gaat om een konijnenhok. In het assortiment bieden ze allerlei hokken aan in verschillende afmetingen. Zo kun je er terecht voor een mega hok speciaal voor uw Vlaamse Reus. Maar je kan er ook terecht voor een wat kleiner hok speciaal voor uw kleine Chinchilla.

Een goedkoop konijnenhok kopen?

Ben je op zoek naar een konijnenhok in een wat lagere prijsklasse? En moet deze toch van goede kwaliteit zijn. Dan ben je bij Dierenverblijf.com aan het goede adres. De prijs van een konijnenhok kan al gauw oplopen tot in de honderden euro’s. Het is logisch dat je dat er vaak niet voor over hebt. Bij Dierenverblijf.com is er altijd wel een hok in de aanbieding. Daarnaast profiteer je bij Dierenverblijf.com van de vaste lage prijzen op de kwalitatief hoogwaardige konijnenhokken.

Handgemaakte konijnenhokken?

Je kan ook de handgemaakte duurdere konijnenhokken kopen? Dez e luxe hokken worden speciaal gemaakt van geïmpregneerd hout, Douglas hout of van aluminium. Hierdoor zijn ze extra stevig en van hoge kwaliteit. Voor meer informatie kunt u mailen naar ze.

Neem gerust contact op!

Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over de konijnenhokken van Dierenverblijf.com? Neem gerust contact met ze op via de website. Geen specifieke vragen over bijvoorbeeld een konijnenhok? Bekijk dan de rest van het assortiment. Ze bieden alle benodigdheden aan op het gebied van konijnen, denk hierbij aan voer, bodembedekking, speelgoed etc. Bezoek de website vanwww.dierenverblijf.com.

https://www.dierenverblijf.com/konijn-en-knaagdier/konijnenhokken/