UTR Echt
Image default
Bedrijven

De beursstand als verkooppunt

Voor een succesvolle vakbeurs moet je als bedrijf beschikken over een goede beursstand. Bedrijven die veel op beurzen staan hebben vaak een eigen stand, die door het eigen personeel wordt opgebouwd en afgebroken. Zo’n stand is niet haalbaar voor bedrijven die een paar keer per jaar op een beurs staan. Toch willen ook zij veel bezoekers ontmoeten. Een stand huren is dan een ideale oplossing. Dat kan online. Met behulp van een selectietool wordt een keus gemaakt uit meer dan 400 ontwerpen. De stand wordt vervolgens kant en klaar opgeleverd in de evenementenhal waar de beurs wordt gehouden.

Standbouw, een vak apart

Bedrijven die deelnemen aan beurzen weten dat het in de dagen voorafgaand en na afloop van de beurs een gekkenwerk rondom het beursgebouw kan zijn. Het is een af en aan rijden van standbouwers, die soms uren in de file staan voordat ze hun wagens kunnen uitladen. De standbouwers van Isyfair hebben daarin een grote ervaring opgebouwd. Ze kennen elk beursgebouw in de Benelux en weten op welke plaats ze hun vrachtwagens het snelst kunnen uitladen. Wie bij Isyfair een stand huurt kan er van op aan dat deze stand op het afgesproken tijdstip kant en klaar ingericht wordt opgeleverd.

Maximale service

Een kenmerk van een baan als standbouwer is, dat er meestal niet tijdens kantooruren wordt gewerkt. De tijd die beschikbaar is in een beursgebouw om een stand op te bouwen is beperkt. Het komt daardoor regelmatig voor dat er een hele nacht moet worden doorgewerkt om de stand op tijd af te krijgen. Zeker voor mensen die dat niet gewend zijn kan het behoorlijk stressvol zijn om een stand te moeten opbouwen. Wie een beursstand huurt bij Isyfair heeft geen last van stress. Doorwerken buiten kantoortijden hoort er voor standbouwers gewoon bij.