UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Dankzij de fietsenmaker uit Veenendaal genieten van de buitenlucht

Mijn fietsenmaker uit Veenendaal is voor mij sinds kort een vertrouwd adres. Jarenlang had ik een fiets zoals vast elke Nederlander, maar pleegde ik geen enkel onderhoud aan mijn eigen MTB-fiets. Op een warme zomerdag toen ik hem weer eens van stal haalde, gebeurde het. Net als veel mensen vond ook ik het altijd bevrijdend om in de zomer met lekker weer en aangename temperaturen een fietstocht te maken. Lekker zonder jas op pad. Tot die middag dat ik een fikse valpartij maakte, waardoor ik een flinke hersenschudding en een gebroken pols opliep. Het was naar mijn idee best nog een wonder dat ik slechts dit mankeerde. Ik fietste immers met flinke vaart, zonder beschermende kleding, want het was zomer, van een helling toen het gebeurde. Mijn remmen knapten! Vanaf toen durfde ik eigenlijk niet meer de weg op met mijn tweewieler. Bang. Echt bang.

Maak ook kennis met de fietsenmaker van Veenendaal voor een vertrouwd gevoel

Totdat ik kennis maakte met JZ Fietstechniek, de fietsenmaker van Veenendaal. Hij zag dat de remmen van mijn MTB-fiets veel eerder vervangen hadden moeten worden. Als ik dus geregeld mijn fiets had laten onderhouden of zelf er wat beter onderhoud aan had gepleegd, had ik die fikse valpartij waarschijnlijk kunnen voorkomen. Nu het weer herfst is, lijkt het me zo fijn om toch weer te kunnen genieten van de natuur. Genieten van al die prachtige kleuren die de natuur rijk is. Voor het maken van een fietstochtje zorgde ik in het verleden wel goed voor mezelf. In de herfst hield ik altijd rekening met het weer dat zomaar kon omslaan. Van prachtig zonnig weer naar donkere luchten met flinke regenbuien. Om me daartegen te wapenen, nam ik altijd een regenjas mee. Maar ik dacht gek genoeg nooit aan het onderhoud van mijn fiets door de fietsenmaker van Veenendaal. Hoe dom kan je zijn?

Ga ook naar de fietsenmaker in Veenendaal voor een onderhoudsbeurt

Tegenwoordig heb ik mijn volledige vertrouwen in de fietsenmaker in Veenendaal gelegd. Om veilig op weg te kunnen, laat ik nu mijn MTB-fiets regelmatig onderhouden. Zeker bij wisseling van de seizoenen. Zo wordt er bekeken of de banden nog voldoende profiel hebben, de verlichting in orde is en of de remmen perfect functioneren. Want zo’n uitglijder als in het verleden, daar pas ik voor. En dankzij de goede zorgen van JZ Fietstechniek heb ik geen enkele reden meer om te twijfelen of bang te zijn voordat ik de weg op ga.

Gerelateerde artikelen

Hijswinkel: alles op het gebied van hijsen!

Gelaagd glas bestellen

Een touringcar huren doe je voor je eigen gemak