UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Dagje Utrecht? Sluit af met een High Wine!

Heb je een dagje Utrecht gepland of ben je van plan binnenkort de mooie stad Utrecht te bezoeken? Combineer je dagje weg dan met een High Wine. Een High Wine doe je vaak aan het einde van de dag. Ga na een dagje shoppen, cultuur snuiven of musea bezoeken in Utrecht naar een van de leuke High WIne locaties en geniet van heerlijke wijnen en hapjes.

Wat is een High Wine

Zie je het al voor je, een tafel vol wijn en allemaal verschillende hapjes? Dat is nou precies wat we bedoelen met een High Wine. Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een High Tea. Met een High Wine wordt de thee vervangen door wijnen en zijn de hapjes in plaats van zoet, vooral hartig. Zo geniet je vaak van mini quiche, bruschetta, stokbrood met smeersels, kaasjes en worstjes. Het verschilt per locatie wat je krijgt, maar daar heb je natuurlijk zelf de keuze in. Gelukkig heeft Utrecht leuke High Wine in Utrecht waar jij uit kan kiezen. Je kan je dagje Utrecht dus goed combineren met een lekkere High Wine!

Verschil tussen High Wine, HighTea of HighBeer

Wat is nu precies het verschil tussen een High Wine, High Tea of High Beer? Eigenlijk is het idee hetzelfde alleen drink je wijn, thee of bier. Allemaal hebben ze vaak drie rondes waarin je verschillende hapjes krijgt. De sfeer is wel anders, vaak heeft een High Tea een liefelijke sfeer, High Wine een luxe sfeer en High Beer een stoere sfeer. Ook zit er een verschil in hapjes. De High Tea heeft vooral zoete hapjes en een paar hartige hapjes. De High Wine en High Beer hebben meer hartige hapjes als charcuterie en brood met smeersels. Dus wil jij graag wat leuks plannen, maar zonder alcohol? Ga dan naar een leuke High Tea locatie in Utrecht of kies een andere stad naar keuze.

Cadeaubon

Wil jij graag samen met jouw vriendin, moeder, oma of tante een dagje weg in Utrecht? Geef dan een HighWine cadeaubon. Je geeft de mogelijkheid om zelf een leuke HighWine uit te kiezen en geeft natuurlijk een super leuk cadeau. Wijzigen de plannen toch en wordt het een andere leuke stad? Ook dan zijn er genoeg locaties waar de cadeaubon ingeleverd kan worden. Geniet samen en maak er een onvergetelijke dag van!