UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Cocktailbar huren op mijn feest

Ja, ik heb een cocktailbar gehuurd op mijn personeelsfeest, ondanks dat Corona momenteel heerst. Waarom ik besloot een cocktailbar te huren Dat vertel ik je graag.

 

Door een cocktailbar te huren is het echt feest

Ons bedrijf bestaat dit jaar 10 jaar. Dit mocht natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Alleen was het dit jaar lastiger om een groot feest te geven. Er heerst immers Corona en je mag zodoende niet met grote groepen mensen bij elkaar komen. We stonden dus voor een uitdaging.

 

Na een flink overleg met de feestcommissie hadden we besloten om alsnog een feest te geven, maar dan wel kleinschaliger dan dat we normaliter zouden doen. Klanten en relaties werden zodoende niet uitgenodigd. Het feest was alleen voor onze eigen collega’s.

 

Oke, een kleiner feest, maar hoe zorgen we ervoor dat het ook echt een feest wordt? Het antwoord op deze vraag was cocktails!

Een cocktailbar met cocktailshaker en cocktails

Wij vieren ieder jaar een klein feestje. Dit jaar wilde we echter meer uitpakken vanwege ons 10 jarig bestaan. We wilde dus iets bijzonders in plaats van alleen bier, frisdrank en wijn.

 

Toen kwamen we op het gouden idee om een echte mobiele cocktailbar te huren. En als je een cocktailbar huurt, dan huur je uiteraard ook direct een professionele cocktailshaker.

 

We kwamen uit bij Bar Company. Bij dit bedrijf had je de keuze uit twintig verschillende mobiele cocktailbars. We kozen natuurlijk de mooiste uit en vroegen een offerte aan. Binnen een uur belde Thomas van Bar Company ons op en adviseerde ons over hoeveel cocktails we dienden af te nemen. We gingen akkoord met de offerte want de prijs viel reuze mee!

Het feest

Het feest was één groot succes. Met minimale investering hebben we ‘de avond van ons leven’ gehad. De cocktails hadden hier een groot aandeel in. Het zorgde er toch voor dat mensen de dansvloer opgingen en lekker met elkaar begonnen de kletsen.

 

Lang verhaal kort: mocht je een feest organiseren en je wilt er een écht feest van maken, dan doe je er goed aan om een cocktailbar te huren.