UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Brownies bestellen

Drie tips om dit jaar nog cadeau te geven

Ben jij ook vaak op zoek naar leuke cadeaus voor je vrienden en familie? Dan is deze blog echt iets voor jou. We geven je namelijk drie handige inspiratietips, waar de ontvanger vast en zeker heel blij mee zal zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Fotolijst

Tegenwoordig heeft iedereen zijn of haar leukste foto’s bijna alleen maar digitaal op de smartphone. Zonde eigenlijk, als je bedenkt hoe bijzonder een ingelijste foto is en welk positief gevoel het met zich meedraagt. Het is toch fijn als je een mooie herinnering in een lijst kunt bekijken. Laat daarom een speciale herinnering inlijsten en stuur het naar een dierbaar persoon. Wie een nog unieker cadeau wil weggeven, kan er ook voor kiezen een mooie foto op iets te laten bedrukken. Om maar een paar voorbeelden te noemen: een telefoonhoesje, een sierkussen, een koffiemok of een T-shirt.

Maak een ‘doe-boek’

Merk je, dat je te weinig tijd voor de persoon hebt die je iets leuks cadeau wilt geven, maar daar graag verandering in wilt brengen? Maak dan zelf een doe-boek. Hierin kun je verschillende activiteiten, challenges, date-ideeën en andere leuke momenten opnemen. De ontvanger kan als het ware het ‘ticket’ bij jouw inlossen, zodat jullie de activiteit samen gaan doen. In het boek kun je nog plek vrijlaten voor een leuke foto, een tekstveld om de beleving achteraf te kunnen beschrijven en eventueel de tickets toe te voegen. Bijvoorbeeld van een bezoekje aan de dierentuin, de bowlingbaan, een museum, escaperoom en ga zo maar door. Maar ook iets heel simpels zoals een picknick na een lange fietstour, een filmavond bij iemand thuis of een heerlijk diner.

Een brownie box

Een chocoladeliefhebber wordt helemaal blij van een zoete snack. Een smeuïge brownie in allerlei smaken bijvoorbeeld. Weet jij toevallig de lievelingssoort van de ontvanger? Laat dan een hele doos met brownies bezorgen. Wil je diegene liever verblijden met meerdere soorten?

Bestel een combinatiedoos met de favoriete smaken en met verschillende toppings. Kies onder andere uit de smaken: karamel-zeezout, double chocolate, peanutbutter, M&M’s, nootjes, Oreo, Twix en meer. Bekijk de website om alle smaken op een rijtje te kunnen zetten en brownies te bestellen. Gewoon voor jezelf of voor iemand anders. The Brownie Box bezorgt brownies door heel Nederland, eenvoudig via de post. De ontvanger hoeft dus niet eens thuis te zijn om van de heerlijke brownies te kunnen genieten.

https://www.thebrowniebox.nl/