Welke Chileense wijn past bij welk gerecht?

Wil jij je gasten imponeren met jouw gerechten? Dan is het verstandig om online Chileense wijn te kopen. Maar hoe weet je nu welke wijn lekker smaakt bij welk soort vlees, vis of groente? De wijnmakers van Errazuriz wijn vertellen het je graag. Heb je witte wijn gekocht? Dan zul je wellicht wel weten dat dit het lekkerste smaakt bij een visgerecht. Zo smaakt een Sauvignon Blanc het lekkerste in combinatie met een krabgerecht en een Chardonnay met zalm. Ben je meer een liefhebber van rode wijn? Probeer dan eens een Pinot Grigio met fazant of een Pinot Noir met Boeuf Bourguignon. Online vind je nog vele andere combinaties.

Geef Chileense wijn cadeau

Staat er binnenkort een feestelijke bijeenkomst op de planning zoals een verjaardag of een bedrijfsfeest? Het zijn allemaal gelegenheden om Chileense wijn cadeau te geven. Daarom biedt Errazuriz je verschillende geschenksets aan. Kies je favoriete wijn(en) en zoek de juiste verpakking. Je hebt keuze uit een kist met één, twee of drie vakken. Kom je liever de Chileense wijn in het echt bekijken? Errazuriz wijn is verkrijgbaar in meer dan 100 winkels, verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Hier staan de wijnkenners voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk en professioneel advies.

Vind voor elk moment de juiste Chileense wijn

Een goed glas wijn maakt het moment net iets specialer. Of je nu op een zomerse dag wilt nagenieten in de tuin of vrienden op bezoek hebt, een goede wijn is onmisbaar. Diversiteit is dan ook het kernwoord van dit wijnhuis en dat zie je dan ook terug in het assortiment. Hoe deze diversiteit gecreëerd wordt? Dankzij de warme Chileense zomers die gekoeld worden met een koele bries vanuit de Stille Oceaan. Door het mediterrane klimaat en een lang groeiseizoen worden de druiven in de Aconcaqua Valley twee tot drie weken langer gerijpt dan druiven van andere wijnhuizen. Hierdoor ontstaan er intense en geconcentreerde wijnen met allen een eigen smaak.