Weekendje weg aanbieding

Gezellig met het hele gezin spontaan een weekendje weg? Dan kunt u kiezen voor een hotel midden in de stad, zodat u met het hele gezin kan gaan shoppen. Ook kunt u ervoor kiezen om de omgeving te leren kennen. Er zijn genoeg hotels te vinden die veel mogelijkheden bieden. Zo kunt u tegen een leuke prijs op korte termijn er even tussenuit en genieten van het gezin.

Last minute hotelaanbiedingen

Met de hotelaanbiedingen van Van der Valk kunt u altijd een paar dagen weg. Dit is de ideale oplossing voor wanneer u er een paar dagen tussenuit wilt. Van der Valk hotels hebben genoeg aanbod in last minute aanbiedingen. Er is voor ieder wat wils. Rondom de hotels is er ook genoeg te beleven. Als u een natuurliefhebber bent kunt u een heerlijke wandeling of fietstocht maken. Bent u meer op zoek naar actieve uitstapjes? Dan is het ook mogelijk om een dierentuin of pretpark te bezoeken.

Ontbijt, lunch en diner 

Tijdens uw verblijf bij een Van der Valk hotel kunt u genieten van verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet waar u kunt kiezen uit verse broodjes en verschillende vlees- en kaassoorten. Of geniet van een Live Cooking diner waar u met het hele gezin terecht kunt. Wilt u toch liever van de kaart eten? Het is ook mogelijk om in het overheerlijke hotel-restaurant te eten waar u verschillende gerechten à la carte kunt bestellen.

Wellness en zwembad 

Bent u toe aan wat ontspanning na een lange week? In diverse Van der Valk hotels kunt u gebruik maken van de luxe Wellness- en ontspanningsfaciliteiten. Maak gebruik van de sauna of trek een paar baantjes in het zwembad. Ook beschikken veel hotels over een eigen fitnessruimte, waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken.

Bent u geïnteresseerd in een last minute hotelaanbieding bij Van der Valk of wilt u op de hoogte blijven? Ga voor meer informatie naar www. valkverrast .nl of meld u aan voor de nieuwsbrief.

https://www.valkverrast.nl/