UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Waar kun je het beste Verge kopen?

Verge is een cryptomunt die zich volledig inzet voor de anonimiteit van zijn gebruikers. De cryptomunt is ontworpen voor en door de cryptocommunity voor makkelijk dagelijks gebruik voor zowel particulieren als bedrijven. 

Verge is 100% open-source en iedereen kan helpen met de ontwikkeling van Verge. De ontwikkeling wordt gefinancierd door donaties en Verge wordt gemaakt door ontwikkelaars die dit vrijwillig doen.

Doelen van Verge 

Het doel van Verge is om iedereen een veilige manier van betalen te bieden met behoud van volledige privacy van de gebruiker. Verge heeft een totale coin supply van 16,5 miljard. De actuele waarde van één Vergecoin op 16 maart 2018 is 0,025 euro. 

Door deze grote hoeveelheid beschikbare munten is Verge klaar voor massa-adoptie. Ook zorgt het ervoor dat je makkelijke getallen krijgt voor betalingen in tegenstelling tot Bitcoin waarbij je veel nullen achter de komma gebruikt voor kleine bedragen. Om je een beeld te geven: een kopje koffie van €2,50 is omgerekend in Bitcoin 0,000380459 BTC (Bij een waarde van 1 BTC = €6571). 

Verge kopen doe je natuurlijk bij Bitvavo

 

Gerelateerde artikelen

Verras uzelf of met een ander met een speciaal schaakspel

Gereedschap van Loodgietshop

Een dakkapel op maat voor meer leefruimte