UTR Echt
Image default
Bedrijven

Voel je ten alle tijde vrouwelijk!

Het is best lastig om je vrouwelijk te voelen, als je niet het lichaam hebt dat je wil of waarvan je denkt dat je dit hoort te hebben. Dat maakt het een stuk lastiger. Ook kan het lastiger zijn als je merkt dat je partner de laatste tijd voor jou niet meer zoveel aandacht heeft. Hoe blijf je jezelf dan toch vrouwelijk voelen? Lees hier wat tips. Maar, pas op: misschien vind je de tips niet allemaal even leuk…

Zwangerschaps kleding

Niets zo lastig dan dat je lichaam veranderd door een zwangerschap en je merkt dat je partner daar negatief op reageert. Het kan ook zijn dat je het zelf ook moeilijk vindt om van je lijf te blijven genieten. Soms kun je de oplossing gewoon vinden in praktische oplossingen. Leuke zwangerschaps kleding, kan wat dat betreft zorgen voor een wereld van verschil. Wat naast de aanschaf van leuke zwangerschaps kleding kan helpen is om te gaan sporten. Sporten is niet zo leuk als shoppen voor zwangerschapskleding, maar als je doorzet doet dit veel voor je zelfvertrouwen. Goed voor jezelf zorgen, voor je baby in de buik en beseffen dat je een wonder in je buik hebt, kan ook helpen.

Leuke dingen doen

Het kan bij bijvoorbeeld een gezinsleven erbij in zijn geschoten om te voelen wat je eigenlijk zelf wil. Het is heel normaal om heel veel bezig te zijn met je gezin. Alleen dat is nu niet de manier om je vrouwelijk te voelen. Wat wel helpt is dat je dingen doet waar jij als vrouw blij van wordt. Misschien worden je heupen wel weer heerlijk losgeschud bij een avondje salsa dansen. Of wil je gewoon gezellig met een vriend of vriendin de kroeg in.

Tijd alleen

Dit verwacht je misschien niet, maar tijd alleen zorgt ervoor dat je goed blijft voelen. Je hebt zo beter verbinding met jezelf en dat maakt iemand enorm vrouwelijk. Immers, iemand die goed verbonden is met zichzelf kan zich ook goed met anderen verbinden. Een heerlijke turn-on!