UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Verlies nooit meer belangrijke documenten met Share Point Backup

Met onze Share Point Backup maakt u een backup van uw Exchange Online en Sharepoint omgeving. Zo zijn al uw e-mails, agenda, contactpersonen, OneDrive, Teams en Sharepoints sites altijd beschermd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Voordelen Share Point Backup

De Share Point Backup laten maken, doet u via backupmyoffice365.nl. Er kunnen verwijderde bestanden worden teruggehaald, alle mails zijn altijd beschikbaar en u voorkomt interne bedreigingen, schermt u uw data af voor virussen, voldoet u aan de regelgeving en u heeft u altijd de controle over al uw bestanden. Ons backup-systeem is aan de ene kant zeer geavanceerd, maar aan de andere kant erg eenvoudig in het regelen en beheren van uw bestanden.

Waarom bij ons?

Backupmyoffice365.nl is een initiatief van Hermac, een gerenommeerde ICT onderneming uit Scherpenzeel. Hermac draagt al jarenlang zorg voor het optimaal functioneren van uw backup. Ons systeem is dan ook uitgebreid getest en waterdicht. Wij houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang en status van uw backups. Daarnaast weten wij wat u nodig heeft. De standaard backup opties van Office365 zijn vaak niet voldoende voor ondernemingen en overheden. Het kan voorkomen dat er e-mails of bestanden per ongeluk worden verwijderd. Deze verdwijnen na 90 dagen voorgoed, terwijl dat vaak niet de bedoeling is, of zelfs verboden. Onderzoek wijst uit dat medewerkers vaak pas na 140 dagen merken dat ze een bericht kwijt zijn. Veel te laat dus. Met ons backup systeem raakt u nooit meer een bestand of e-mail kwijt. Zelfs als u een bestand per ongeluk verwijderd, kunt u deze gemakkelijk terughalen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze website bij de veelgestelde vragen. Vaak staat uw vraag hier tussen. Is dat niet het geval, dan kunt ook contact met ons opnemen. Via onze website kunt u een van onze pakketten direct online aanvragen. Betaling gaat per automatische incasso en doet u per maand. Bestelt u vandaag, dan kunt u al starten met uw backup binnen 24 uur! Wanneer u bent gestart kunt u maandelijks opzeggen. Uiteraard stoppen wij nooit zomaar met de backup van uw mails en bestanden.

Gerelateerde artikelen

Science research

klapstoelen en plooistoelen

Gitaartabs – Gitaar leren spelen met echte professionals