Single en op zoek naar een partner? Ga speeddaten en vind de ware!

Ben je single, woon je in Utrecht en ben je al een tijdje tevergeefs op zoek naar een partner? Dan is het echt iets voor jou om te gaan speeddaten in Utrecht! Met speeddaten in Utrecht is de kans op het vinden van een match zeer groot, namelijk wel 90%!

Wat is speeddaten precies?

Het Engelse woord ‘speed’ betekent in het Nederlands ‘snel’. Je gaat dan ook letterlijk snel daten. En niet met maar 1 persoon zoals dat gaat op een reguliere date, maar met meerdere personen op één avond. Je ontmoet bij speeddaten in Utrecht namelijk zo’n 15 tot 20 andere vrijgezellen die allemaal hopen de liefde van hun leven tegen het lijf te lopen.

Omdat je met zo veel singles op dezelfde avond op date gaat, duren de dates niet heel erg lang. Elke date duurt ongeveer vier minuten, daarna is het weer tijd om door te schuiven naar de volgende date. Voelde je een klik met je date, hebben jullie leuk gepraat en gelachen? Super leuk, dan heb je een match gevonden! Het kan maar zo zijn dat je meerdere matches overhoudt aan 1 avondje speeddaten. Jouw matches krijg je overigens per email te horen van ons, wij waarborgen de privacy van al onze deelnemers. Wij sturen dezelfde avond nog een mail met jouw matches en hun contactgegevens. Je kan nu zelf contact opnemen met jouw match en nog eens met elkaar afspreken om te zien of er meer in zit tussen jullie. Hopelijk bloeit de liefde op en hebben jullie dankzij speeddaten Utrecht de liefde van jullie leven gevonden!

Iedereen kan meedoen met speeddaten in Utrecht

Inschrijven voor een speeddate event in Utrecht is eenvoudig. Via onze website kan je alle data van de events zien. Wij organiseren events met verschillende leeftijdscategorieën. Ook organiseren we regelmatig events speciaal voor homo’s en lesbiennes. Dus wat je leeftijd of geaardheid ook is, speeddaten is geschikt voor iedereen!

 

https://speeddateinutrecht.nl/