UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Schakel ‘Alle Rommel Opgeruimd’ in om een woning te ontruimen

De meeste mensen krijgen hier vroeg of laat mee te maken; vader of moeder gaat verhuizen naar een verzorgingstehuis of een verpleeghuis. Dan is het huis leegmaken vaak een klus die de kinderen of de familieleden te wachten staat. Betreft het huis een koophuis? Dan wil je zo snel mogelijk overgaan tot verkoop van het huis om geen overbodige hypotheekkosten te hoeven betalen. Betreft het huis een huurhuis? Dan wil je ook zo snel mogelijk van de doorlopende huur af, en huurbazen willen vaak de woning zo snel mogelijk weer aan een andere huurder kunnen verhuren.

Het huis van een ander leeghalen is vaak een flinke klus. Er zijn natuurlijk in het geval van een verhuizing van vader en of moeder altijd spullen en zaken die meeverhuizen naar de nieuwe woonplek. Maar ten op zichtte van een huis is een kamer in een verzorgings- of verpleeghuis vele male kleiner. Er zullen dus veel spullen achterblijven. Denk hierbij vooral aan overbodige meubelen. Heb je eigenlijk helemaal niet zoveel zin om een heel huis leeg te ruimen of heb je hier gewoon de tijd niet voor? Dan kan je onze hulp van Alle Rommel Opgeruimd inschakelen.

Ruim werkgebied in en om de Randstad

Ons bedrijf Alle Rommel Opgeruimd bevindt zich in de Randstad. Ons werkgebied beslaat de volgende provincies:

  • Zuid-Holland: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam
  • Noord-Holland: Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Alkmaar, Purmerend, Zaandam
  • Flevoland: Almere
  • Utrecht

Natuurlijk halen wij ook huizen leeg in alle kleinere plaatsen in de bovengenoemde provincies. Valt de plaats van de woning die je wilt laten leegruimen buiten deze regio’s? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen overleggen of wij alsnog de woning voor jou kunnen ontruimen.

Wij helpen niet alleen bij het leeghalen van woningen bij verhuizing. Ook wanneer het een huisontruiming betreft vanwege het overlijden van een dierbare zijn wij jou van dienst.

Onze werkwijze is zeer discreet. We komen met een onopvallende vrachtwagen zonder tekst en werken niet met vuilcontainers. Alle spullen worden zorgvuldig ingepakt en netjes in de wagen gezet. Ons vaste team gaat vanzelfsprekend zeer respectvol te werk. In overleg kunnen wij de spullen aan een goed doel schenken.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/