UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar je eigen verkoopwagen?

Dus je wilt als ‘doe het zelver’ je eigen verkoopwagen gaan bouwen? Weet je het wel zeker? Ook al zijn er hier en daar wat positieve voorbeelden van ondernemers die dit avontuur met succes zijn aangegaan. Ondernemers die het met veel bloed, zweet en tranen en een hele dosis lef en doorzettingsvermogen gelukt is om hun eigen verkoopwagen te bouwen. Ondanks dat ze er absoluut geen ervaring mee hadden. Het slechte nieuws is dat je ervan uit moet gaan dat je gaandeweg echt wel een paar tegenslagen zult hebben. Zeker als je er helemaal geen ervaring mee hebt.

Nadelen van het bouwen van je eigen verkoopwagen

Ja, je kunt zeker proberen om zelf te eigen verkoopwagen te bouwen of aan te passen. Maar nogmaals, weet je ook zeker dat dat echt is wat je wilt? Als je er geen ervaring mee hebt, geen kennis van techniek hebt of niet weet hoe gemotoriseerde voertuigen werken, is deze optie misschien toch niet zo’n goed idee voor je. Ook als je niet de beschikking hebt over de juiste gereedschappen is dit avontuur zeker niet aan te raden. Er hangt namelijk een duur prijskaartje aan het gereedschap dat voor deze klus nodig is.

Tijd is geld

Het andere nadeel is dat het je veel meer tijd kost om het zelf te doen dan om het te laten doen door de professionals van InnovaN Trailers bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk de hulp inroepen van een stel vrienden of familieleden die wat meer kennis hebben van de complexe elektrische bedrading en het juiste gereedschap lenen van je vrienden. Dan heb je al enkele problemen getackeld maar dan nog, kun je onverwacht veel problemen tegen komen waar je niet op voorbereid was. Als je een fulltime baan hebt, zul je in de avonduren of in je spaarzame vrije tijd zoals vakanties of weekenden moeten klussen. Als dit serieus je plan is, bedenk dan of je genoeg tijd hebt om je te wijden aan het voltooien van dit immense project. Neem voor de zekerheid toch ook eens contact op met de professionals van InnovaN Trailers om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je van droomt.

Gerelateerde artikelen

De mogelijkheden die je kan ondernemen

Zorgchalet nodig?

Met Cartoontime vermaakt u elke gast