UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Met Cartoontime vermaakt u elke gast

Cartoontime, in de persoon Erwin Hogeboom, zal er zeker toe bijdragen een geweldige sfeer van plezier te creëren. Een sfeer waar iedereen nog lang over zal napraten. Of u nu op zoek bent naar een ludieke manier om uw eigen huwelijksreceptie wat meer cachet te geven, of op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau voor uw beste vriend, of misschien zoekt u wel naar een bijzondere manier om uw gasten, zowel volwassenen en/of kinderen, te vermaken op een feestje, niets is zo uniek als buiten de gebaande paden te denken en creatief te werk gaan als het gaat om het entertainment op uw volgende evenement.

Cartoontime, ook voor beurzen

Met Cartoontime trekt u zeker heel wat publiek naar uw stand. Daar waar de meesten snoep of pennen weggeeft op beurzen, geeft u uw prospects een reden om gedurende de hele dag naar uw stand te komen met de ultieme aandachtstrekker op de beurs. Verras uw prospects en genereer meer leads met prachtige karikaturen. Niets trekt meer publiek aan op een beurs dan mensen die een karikatuur van zichzelf laten maken en deze overhandigd krijgen. Dit zorgt de hele dag door voor een constante stroom aan potentiële kopers. De cartoons trekken niet alleen mensen naar uw stand, maar het biedt ook een moeiteloze manier voor uw verkoopteam om gesprekken met de omstanders te beginnen. U heeft de tijd om nonchalant te praten met uw prospects in de persoon van omstanders als in de persoon die voor Erwin zit/staat. En nee, diegene van wie een cartoon wordt gemaakt hoeft niet perfect stil te blijven zitten/staan. En al deze gesprekken vinden plaats in een ontspannen, leuke sfeer dat de verkopen alleen maar ten goede zal komen.

Feesten & Evenementen

Wat u ook te vieren hebt, met een cartoontekenaar zit u altijd goed wat het vermaak betreft. Live tekenen is de gemakkelijkste manier om van uw volgende feest of evenement een onvergetelijke ervaring te maken voor al uw gasten en bezoekers. Karikaturen zijn de perfecte manier om iedereen een geweldige tijd te garanderen!

Persoonlijke ervaring

Voor het verjaardagsfeestje van onze zoon hebben we Erwin geboekt. Ik kan alleen maar zeggen dat alles, van de boeking tot en met de daadwerkelijke service, geweldig was! Iedereen vond hem direct te gek. Iedereen, van kinderen tot zelfs ouders, stond ik de rij te wachten om een cartoon van zichzelf te laten maken. Het was het hoogtepunt van het feest! 

Kijk voor meer informatie op https://cartoontime.nl/.