Maak de lekkerste gerechten met de verse producten uit een groentebox

Met een groentebox van De Verse Verleiding maakt u de lekkerste gerechten. Met een groentebox heeft u altijd verse groenten in huis zonder hiervoor naar de supermarkt te hoeven rijden. Alle groentes worden door deze specialist bij lokale telers gehaald. Hiermee draagt u meteen een steentje bij aan duurzaam ondernemen terwijl u voor een gezonde levensstijl kiest. Bent u benieuwd of deze specialist een groentebox in uw regio aan huis bezorgd? U kunt dit eenvoudig en snel op de website controleren. Hier kunt u ook terecht met al uw overige vragen. U kunt er ook voor kiezen om uw box op te halen bij een van de vele verschillende locaties.

Kies voor een gezondere levensstijl

Wilt u vaker verse groenten gaan gebruiken in gerechten? Op de website van De Verse Verleiding vindt u verschillende recepten waarin groentes het hoofdingrediëntzijn. Begint u spontaan te watertanden bij het recept voor een pompoencurry? Of eet u het liefst zoete aardappel uit de oven? Volg de recepten en zet in een aantal eenvoudige stappen de lekkerste recepten op tafel. Bestel verse groenten bij deze specialist en kies voor een gezondere levensstijl. Maak een account aan en bestel simpel en snel een groentebox. Deze box kunt u thuis laten bezorgen of ophalen bij verschillende locaties. Bent u benieuwd naar het aanbod? Kijk dan snel op de website van deze specialist.

Verras uw collega’s met verse groentes en fruit op kantoor

Het is mogelijk om een zakelijk account aan te maken bij De Verse Verleiding. Zo kunt u uw collega’s verrassen met verse groentes en fruit en draagt u bij aan een goede gezondheid. U ontvangt altijd producten van lokale telers. Plaatst u een bestelling van boven de twintig euro? Dan wordt het pakket gratis geleverd. Kies voor een fruit- of groentebox die bij uw wensen past.

http://www.deverseverleiding.nl/