Laat een CD persen in kleine oplage en promoot eenvoudig uw muziek

Zoveel mogelijk mensen van uw eigen muziek laten genieten? Dan is het verstandig om een CD in een kleine oplage te laten persen. Maar hoe zorgt u ervoor dat niet alleen uw familie en uw vrienden, maar ook het grote publiek in aanraking komen met uw muziek? Daarvoor is het nodig om uw muziek te promoten. Hiervoor gaat u bijvoorbeeld langs bij lokale televisie- en radiostations. Hier laat u uw CD achter in de hoop dat u gedraaid wordt. Maar dan heeft u wel een CD nodig. Voordat u begint met het promoten van uw muziek, is het daarom aan te raden om uw CD te laten persen in kleine oplage. CD Perserij België is een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Zij zijn u van dienst met het persen van oplages van 150 tot 3000 stuks. Altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wanneer gaat u uw CD laten persen om uw carrière als muzikant een boost te geven?

Een CD laten persen in kleine oplage is de eerste stap naar een nummer 1-hit

Wilt u bekend worden? Dan zult u in de meeste gevallen eerst een hit moeten scoren. Het is natuurlijk de droom van elke muzikant: een nummer 1-hit scoren. Uitverkochte shows en massa’s fans, ziet u het ook al helemaal voor zich? Dan is het hoog tijd om te stoppen met dromen en aan de slag te gaan met uw carrière. Een goede eerste stap is het opnemen van uw eigen CD. Hoewel we tegenwoordig veel muziek online luisteren, is een CD alsnog een belangrijk promotiemiddel. Wanneer u uw CD in kleine oplage laat persen door CD Perserij België, weet u zeker dat u een kwalitatief product ontvangt. Ook krijgt u meteen het aanmeldadres voor de Mega Top 100, adressen van lokale en provinciale omroepen en belangrijke radio en tv-stations. Daarnaast ontvangt u een kijkje in het adressenboek bestaande uit pluggers en videoclipmakers. Op deze manier heeft u alle houvast om aan de weg te timmeren voor uw carrière als muzikant.

Hoe gaat het persen van een CD in kleine oplage precies in zijn werk?

Wilt u de geluidsfragmenten van uw band op CD laten zetten? Dan wilt u natuurlijk wel dat dat op een kwalitatieve manier gebeurd. De geluidskwaliteit moet natuurlijk perfect zijn. Wanneer u uw CD laat persen in kleine oplage door CD Perserij België, gaan zij keer op keer te werk volgens een professionele werkwijze. Als eerste wordt de stamper voor de CD ingebouwd in de spuitgietmachine. Vervolgens wordt het transparante kunststof van de CD in de spuitgietmachine verwarmd tot ongeveer 300 graden Celsius. Wanneer het materiaal vloeibaar is, wordt het onder zeer hoge druk door een kleine opening in de matrijs gespoten. De vloeibare kunststof vormt zich naar het data reliëf van de stamper. Vervolgens wordt de matrijs gekoeld en stolt de kunststof. Dit is de basis voor de uiteindelijke CD. Na 2,5 seconden afkoeltijd, wordt het product afgewerkt tot een afspeelbare CD.