Laat een big shopper bedrukken en val op tussen alle winkelketens

Bent u eigenaar van een winkel of groothandel en wilt u daarom een big shopper laten bedrukken? Dan moet u bij Bags&Bags wezen. Hier kunt u op een duurzame manier bedrukte tassen voor winkels laten maken. Wilt u enkel het logo van uw winkel hierop drukken of ook met een boodschap of afbeelding? In het zwart/wit of in kleur? Werkelijk alles is mogelijk. Naast papier kunt u er ook voor kiezen om een big shopper van stof of kunststof te bedrukken. Hoe moet uw tas eruit zien?

Bedrukte tassen en dozen voor winkels

Wanneer de klant iets gekocht heeft, wilt u natuurlijk de artikelen op een veilige en leuke manier verpakken. De dozen en tassen die u kunt verkrijgen bij Bags&Bags zijn leverbaar in verschillende kleuren. Zo weet u altijd zeker dat de bedrukte tassen en dozen voor winkels goed bij uw huisstijl passen. Wilt u opvallen met uw tassen en dozen of gaat u voor safe? Bekijk het gehele assortiment van de specialist online en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een big shopper bedrukken, een kledinghoes ontwerpen of een geschenkdoor laten maken? Wat u ook kiest, u bent altijd verzekerd van persoonlijke service, betrouwbare diensten en een op maat gemaakt product.

Big shopper, draagtas of doos laten bedrukken?

Weet u al wat u wilt laten bedrukken? Kledinghoezen, verzenddozen, plastic draagtassen, of kiest u voor de natuur en wilt u papieren draagtassen laten bedrukken? Het is allemaal mogelijk bij de specialist. Door tassen te laten bedrukken bij Bags&Bags weet u zeker dat u een prachtig resultaat ontvangt. De levertijd hangt af van uw wensen. Maar houdt snel rekening met 8 tot 9 weken. Nog geen idee hoe de big shopper die u wilt bedrukken eruit moet zien? Geen Probleem. Het enthousiaste team maakt graag samen een ontwerp met u. De minimale afname wanneer u bedrukte tassen voor winkels wilt bestellen bedraagt 1000 stuks.