Kies voor een van de op maat gemaakte luxe reizen door Zuid-Afrika

Heeft u er ooit over nagedacht om een van de luxe reizen door Zuid-Afrika te boeken bij Oryx Travel? Nee? Tijd voor verandering. Deze onvergetelijke reis kunt u volledig op maat laten samenstellen. De hotels waar u wilt verblijven, en de activiteiten die u wilt ondernemen, het wordt allemaal van tevoren voor u geregeld. Het enige dat u nog hoeft te doen is op tijd op het vliegveld zijn als u vertrekt! We waarschuwen u wel: nadat de verbazing over de pracht van Afrika op de vlucht terug wat is gezakt, wilt u meteen uw volgende vakantie naar Afrika, bijvoorbeeld naar Botswana of Namibië, gaan boeken!

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Het staat op vrijwel ieders bucketlist: de ‘Big Five’ bekijken tijdens een privé safari in Zuid-Afrika. Maar u kunt al deze grote dieren, de leeuw, de buffel, de olifant, het nijlpaard en de neushoorn, kunt u ook tijdens een vakantie in Botswana in real life zien. Maak uw droom werkelijkheid, streep weer iets weg van die bucketlist en boek uw volgende vakantie bij Oryx Travel. Dan bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Ga mee met een van de luxe reizen door Zuid-Afrika voor de vakantie van uw leven!

Bent u toe aan vakantie? En heeft u het Spaanse strand en de Oostenrijkse bergen wel gezien? Ga dan mee met een van luxe reizen door Zuid-Afrika. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u op safari, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? En wijn proeven natuurlijk! U ontvangt deskundig advies van Oryx Travel over de ideale vakantie. Bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!