UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Kies mooie maatwerkschoenen wanneer u uw trouwpak gaat kopen in Utrecht

Met een schitterend trouwpak dat u bent gaan kopen in Utrecht is uw outfit nog niet compleet. U heeft ook mooie schoenen nodig. Veltman Liesting heeft een uniek digitaal ontwerpsysteem, waarmee u er eenvoudig achter komt welke schoenen het mooist staan onder uw trouwpak. Natuurlijk krijgt u eerlijk en betrouwbaar advies bij het maken van uw keuze. Deze specialist doet er alles aan om u op een persoonlijke en creatieve manier blij te maken met uw aankopen. Hierbij staan passie en vakmanschap centraal, zodat u er stralend zult uitzien op de grote dag. 

Kies voor een specialist met meer dan 120 jaar ervaring wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht

Veltman Liesting verkoopt al meer dan 120 jaar luxe herenkleding in Engelse stijl. Tegenwoordig verkoopt men niet alleen luxe avondkleding, maar ook maatwerk trouwpakken. Daardoor kunt u nu ook uw trouwpak kopen in Utrecht. Of u nu een uniek maatwerkpak wilt of dat u uw oog heeft laten vallen op een schitterend pak van een mooi merk zoals John Miller, het is allemaal mogelijk. En wilt u een merkkostuum naar uw smaak laten aanpassen? Ook dit is mogelijk. De specialisten van Veltman Liesting vervangen bijvoorbeeld graag de manchetknopen voor u. Heeft u ook nieuwe schoenen nodig? Maak het helemaal af met de mooiste merkschoenen.

Kom het meest unieke trouwpak kopen in Utrecht

Een uniek trouwpak koopt u bij Veltman Liesting. Het kan zelfs compleet op maat gemaakt worden. Hierbij gebruikt de kleermaker de nieuwste computertechnieken. De uitgebreide collectie kleuren, stoffen en stijlen wordt hierbij efficiënt verwerkt, zodat de kosten laag blijven. Zo kunt u in de winkel in Utrecht een trouwpak op maat kopen tegen de prijs van een standaard trouwpak. Bij het vervaardigen van een trouwkostuum op maat gaat Veltman Liesting zorgvuldig te werk en plant dan ook minimaal twee uur in voor het aanmeten van een maatpak. Tijdens zo’n afspraak worden uw maten opgenomen en uw wensen uitvoerig besproken. Zo wordt uw unieke trouwpak binnen 4 tot 6 weken geleverd.

Gerelateerde artikelen

Een gevarieerd assortiment aan dames riemen

Online de hipste kleding bestellen

Uw nieuwe zeiljas voor heren vindt u bij Vreeken