UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Irene budget

Irene budget coaching bestaat vanaf vandaag 1 jaar! Dit is een mooie mijlpaal om te halen, hoewel Irene budget nog niet zo oud is, hopen we natuurlijk dat er nog vele jaren zullen volgen waarbij Irene budget kan helpen met budget coaching. Ik, Irene van Irene budget, heb veel geleerd van mijn eerste jaar als budget-coach. Ten eerste heb ik, Irene van Irene budget, geleerd over het opzetten van een eigen bedrijf en ten tweede heb ik geleerd over de inhoud van mijn vakgebied. Je opleiding kun je namelijk niet op alles voorbereiden, dus in de praktijk komt er nog veel meer bij.

De moeilijkheden van PR van Irene budget

In het eerste jaar van Irene budget had ik vooral moeite met de PR van Irene budget, het is namelijk van groot belang als bedrijf dat jouw doelgroep weet dat jij bestaat. Dit klinkt erg voor de hand liggend, maar het is moeilijker dan het lijkt. De Irene budget website staat online, maar hoe zorg ik ervoor dat er ook daadwerkelijk mensen op klikken? Ik heb voor Irene budget artikelen laten plaatsen in plaatselijke dagbladen, de dorpsglossy en in een doelgroepen krant maar het mocht maar weinig baten. Ik ben me toen met Irene budget meer gaan richten op online marketing, hoewel mijn eerdere pogingen wel voelen als weggegooid geld. Door online marketing gaat het al een stuk beter met Irene budget, ik krijg al een stuk meer klanten.

Het belang van netwerken voor Irene budget

Netwerken is echt iets wat ik moest leren om te doen voor Irene budget. Het is logisch, des te meer mensen je kent, des te groter de kans is dat je klanten krijgt door word-of-mouth. Allerlei bijeenkomsten moest ik ineens afstruinen om te netwerken voor Irene budget, eerst had ik ze allemaal niet als belangrijk beschouwd, maar nu waren ze noodzakelijk voor Irene budget. Er waren leuke en minder leuke bijeenkomsten, maar het is leerzaam en ze gaan steeds gemakkelijker. Ik ben ontzettend trots dat Irene budget nu een jaar oud is geworden, moge er nog vele jaren volgen!

Gerelateerde artikelen

Cadeau voor kerst

Voeding en ouderdom

Schuifpuien