UTR Echt
Image default
Business / Business Services

In de zomer genieten van je tuin

Wanneer je een vakantiehuis huurt waar geniet je het meest van? De meeste mensen genieten buiten van het uitzicht op de veranda van hun vakantiehuis. Nu kunnen ze ook thuis in de zomer op hun eigen veranda genieten van het uitzicht van hun tuin.

Lagere prijzen

Het laten bouwen van een veranda is nu betaalbaar geworden van iedereen en het is niet langer alleen voor de rijke mensen. Een eigen veranda hoeft niet langer alleen een droom te zijn of op vakantie want nu kunnen we onze eigen veranda laten bouwen. De kosten voor de constructie van een veranda zijn flink gedaald en het wordt ook nog eens sneller gebouwd.

Prefab

De lagere kosten hebben te maken met het gebruik van prefab bij het bouwen van een veranda. Vroeger werd alles op de locatie gebouwd en dit name veel tijd in beslag. Naast de tijd moesten er ook veel arbeid verricht worden en werkten meerdere timmermannen aan een veranda. Nu gaat het heel anders dankzij het gebruik van prefab. Bij prefab is een grote deel van de veranda al in de fabriek gebouwd en op de locatie hoeft een timmerman het alleen in elkaar te zetten. Dit kost veel minder tijd en arbeid wat betekent veel lagere kosten.