UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Goed zijn voor de “aarde” met Led Lampen.

Milieuhelden

Een milieuheld zijn is super makkelijk wanneer u gebruik maakt van LED Lampen.

LED lampen kunnen zorgen voor de nodige verlichting in huis en zijn milieuvriendelijk. LED Lampen verbruiken 85% minder energie dan gewone gloeilampen en ze gaan 20 keer zo lang mee. LED lampen action zijn kwik vrij en hebben een gemiddelde brandduur van +/- 20.000 uur. LED lampen zijn niet alleen energiezuinig maar verbruiken ook 7 keer minder stroom dan een ouderwetse gloeilamp.

 

Het gebruik van Led Lampen is milieuvriendelijke kwaliteitstijd

Led verlichting is te gebruiken voor alle soorten verlichting in uw huis.

Zowel schroefdraad als insteekmodellen zijn geen enkel probleem. U heeft daarbij de keuze uit verschillende wattages en diverse gloeivormen.

De vorm van een led-lamp is afhankelijk van de “verlichtingszone”. De peervormige LED spots (LED-27) zijn de beste vervangers van de standaard gloeilamp met een grote fitting. LED 27 lampen zien eruit als de traditionele gloeilamp maar hebben de voordelen van de nieuwste moderne LED-technologie.

 

De duurzaamheid van LED Lampen

LED Lampen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en gaan extra lang mee. LED Lampen zijn uiterst milieu vriendelijk en bevatten geen chemicaliën.

Wil jij aan het einde van de maand geld overhouden in uw portemonnee en wilt u tegelijkertijd “goed” zijn, voor de aarde? Dan zijn LED Lampen een musthave om aan te schaffen. Kijk naar de diverse mogelijkheden die er zijn voor uw woning en begin met het vervangen van de grootste lichtbronnen. Toch nog een beetje huiverig om uw verlichting te vervangen voor LED Lampen? Het is even een investering maar deze heeft u in een mum van tijd terug verdiend.

https://leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

iPhone 6 hoesje en meer

Website laten maken voor je bedrijf uit Utrecht

Op een goede manier een busje huren in Zoetermeer