Geef uw boek een luxueuze uitstraling met een harde kaft

Een harde kaft geeft uw boek een luxe uitstraling. Salonboeken zijn bijvoorbeeld boeken die zo’n uitstraling verdienen. Ook voor kwalitatief drukken moet u bij De Beste Boekdrukkers zijn. Bij de specialist ziet uw boek er gegarandeerd goed uit. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door persoonlijke service. Zo gaat het drukken dag en nacht door. Ook ’s nachts staan de gespecialiseerde drukkers voor u aan de persen voor een grondige kwaliteitscontrole. Zo zorgen wij voor de beste kleurafstemming en profiteert u van de voordelen van diverse soorten covers, zodat de harde kaft voor uw boek er schitterend uitziet. 

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

De Beste Boekdrukkers doen aan Maatschappelijk Duurzaam Ondernemen. Zo gebruiken zij milieuvriendelijk FSC of PEFC papier voor hun boeken. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt.

De beste kwaliteit voor uw hardcover boek wanneer u hem bij de specialist laat drukken

Wanneer u een boek laat drukken door De Beste Boekdrukkers, kunt u ervan uitgaan dat zij kwaliteit leveren. Maar daar houdt het niet mee op! Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft.