UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Een hotelkamer inrichten doe je op deze manier

Een hotelkamer inrichten doe je op deze manier 

Wanneer je als gast bij je hotel aankomt, valt het oog gelijk op de inrichting en de hygiëne van het hotel. Een hostel, luxe vijfsterren resort of een lowbudgethotel: de inrichting van het hotel is het visitekaartje naar de gasten! Ieder persoon heeft een eigen eisenlijstje voor een hotel. Zo vindt de één hygiëne belangrijker dan het interieur van de lobby bijvoorbeeld. Toch heeft de uitstraling van het hotel wel een toegevoegde waarde voor de gastbeleving. In deze blog geven we je een aantal tips om de hotelkamers mooi in te richten voor een ultieme gastbeleving.

 

Bed in het middelpunt 

Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen om vrolijk de dag door te komen. Je wilt natuurlijk dat jouw gasten uitgerust het hotel verlaten na een fijne tijd hier te hebben gehad. Zorg er daarom voor dat je goede matrassen aanschaft voor de bedden in het hotel. Het hoeven natuurlijk niet de meest luxe matrassen te zijn, maar ze moeten comfortabel genoeg zijn om hier lekker in te kunnen slapen. Test daarom voor het kopen van deze matrassen eerst meerdere soorten om de beste betaalbare matras uit te kiezen!

 

Familiekamers

Wil je een gezellig familiehotel opstarten? Zorg er dan voor dat je voldoende familiekamers maakt. Deze kun je bijvoorbeeld maken door een tussendeur te plaatsen om van kamer naar kamer te kunnen gaan. Wanneer er geen families in zitten, kussen deze tussendeuren makkelijk op slot, waardoor het weer losse kamers zijn. Je kan er ook voor kiezen om slaapbanken in de kamers te plaatsen. 

 

Hygiëne is een must

Een schone kamer is een absolute must in een hotel. Wij vinden het zelf ook fijn om in een schoon hotel te verblijven en dit eisen jouw gasten natuurlijk ook van jou. Zorg er altijd voor dat je genoeg schone handdoeken in de hotelkamers hebt liggen en dat er geen vlekken in het beddengoed zitten. Zorg ervoor dat alle shampoos en andere benodigdheden goed zijn aangevuld en dat de kamer is voorzien van flesjes water. 

Heb je na deze tips nog steeds hulp nodig bij het inrichten van een mooi hotel? Bij katoprojecten.nl kun je terecht voor al jouw vragen!

https://katoprojecten.nl/