E-sigaretten van het merk Joy-Go

De Joy-Go e-sigaret ontwikkeld door Mr.Joy is voorzien van de nieuwste technieken. Dit model is rechthoekig , waardoor het niet wegrolt of neervalt. Deze heeft een krachtige batterij met een vermogen van 1500mAH. Verder is het voorzien van een ingebouwde Clearomizer die lekken van vloeistof of breken voorkomt met een duidelijke max teken . De Joy-go is voorzien van een 0.8 Ohm coil en 1.2 Ohm coils. Het mondstuk is voorzien van een gepatenteerd filter systeem speciaal voor de mr-joy filters. Met de gepatenteerde filter systeem is het mogelijk om echte filters van Mr-joy  in de driptip te schuiven wat de dampbeleving verhoogt. Deze filter heeft van zichzelf een neutrale smaak en zorgt ervoor dat de smaak van de e-liquids tot zijn recht komen. Deze filter is voorzien van een mint capsule deze kan in je indrukken indien je behoefte hebt aan een vleugje mint smaak bij het dampen.

E-liquids met een 50/50 PG/VG verhouding of een VG hoger dan 50 passen beter bij de 0.8 Ohm coil. PG en VG is een basis stof van de e-liquid. E-liquids met een VG van 50 of meer zijn stroperig en dampen dus beter met een coil met een bredere dampdoorgang.

E-liquids met een 50/50 PG/VG verhouding of een VG lager dan 50 passen beter bij de 1.2 Ohm coil. . PG en VG is een basis stof van de e-liquid, e-liquids met een PG van 50 of minder zijn dunner en dampen dus beter met een coil met een smallere dampdoorgang.