Duidelijke leveringsvoorwaarden als u een goedkope container of puincontainer gaat huren

Gaat u een puincontainer of goedkope container huren? Dat is gemakkelijk, maar er zijn wel bepaalde leveringsvoorwaarden die u dient te kennen. Het is daarom goed om deze voorwaarden door te nemen, voordat u van uw gehuurde container gebruik gaat maken. Dan weet u namelijk zeker dat u deze goed gebruikt. In een container voor houtafval mag bijvoorbeeld wel sloophout, hardboard, geschilderd hout en houten meubels, maar geen verbrand hout, verrot hout en boomstammen. En zo mag en in een bouw- en sloopafval container maar maximaal 5% zand en 10% gips, maar absoluut geen koelkasten, accu’s en autobanden. Door de leveringsvoorwaarden te lezen, weet u ook direct welke container u moet huren.

Goedkope puincontainer of gewone container huren in combinatie met grondstof

Als er een container nodig is, bijvoorbeeld bij een verbouwing, is het belangrijk niet alleen een goedkope container te huren, maar ook ondergrond aan te schaffen. Veel containerverhuurbedrijven leveren ook ondergrond. U kunt vaak kiezen tussen twee soorten. Enerzijds kunt u kiezen voor gebroken puin. Dit materiaal is perfect om te gebruiken als oprit of verharding van de ondergrond. Hierbij wordt overigens geadviseerd om eerst een laag van 10 centimeter gebroken puin aan te brengen en daarna een laag zand, eveneens van 10 centimeter. Anderzijds kunt u ook voor zand bij uw containerverhuurbedrijf terecht. Dit zand kunt u gebruiken voor het ophogen van oppervlakken of als fundering of onderlaag voor straatwerk.

Goedkope container huren: puincontainer of opslagcontainer

Bij een verbouwing is het meestal ook nodig een goedkope container te huren. U kunt dan kiezen voor een puincontainer, maar vaak is het ook mogelijk om een opslagcontainer te huren. Een puincontainer is uiterst geschikt voor als u afval moet verzamelen. Dient u eerder spullen zoals meubels op te slaan, zodat deze niet beschadigen tijdens de verbouwing of klus? Dan is het beter om in plaats van een puincontainer een opslagcontainer te huren. Deze kunt u namelijk afsluiten, zodat uw spullen optimaal beschermd zijn. Bedenk u voordat u aan de verbouwing begint welk soort container voor u het meest geschikt is.