Deze bedrijfskleding ziet er zowel stoer als representatief uit

In sommige gevallen is bedrijfskleding niet voldoende. Werkt uw personeel veel buiten? Ook als er barre weersomstandigheden zijn? In deze situaties is thermokleding een belangrijk onderdeel van de bedrijfskleding die zij dragen. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij van dienst zijn. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.

Bescherm uw personeel tegen diverse weersomstandigheden met bedrijfskleding van de specialist

Vindt u het ook zo lastig om stoere en representatieve bedrijfskleding uit te zoeken? Veel andere ondernemers hebben ditzelfde probleem. Vooral als de bedrijfskleding aan bepaalde eisen moet voldoen, bijvoorbeeld regenkleding, kan de keuze lastig zijn. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij adviseren. Zij bieden alleen bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat uw personeel in alle omstandigheden verantwoord en veilig kan werken. Een onderdeel van de bedrijfskleding is regenkleding. Hierbij is het natuurlijk van belang dat deze waterbestendig is en voldoet aan de EN 343 3.1. Zij bieden diverse modellen zodat ervoor ieder wat wils is. Wat dacht u bijvoorbeeld van regenparka? Of een warme regenbroek? U vindt het allemaal bij de specialist in bedrijfskleding.

Zoekt u bedrijfskleding die goed zichtbaar is? Kies voor signalisatiekleding van de specialist

Zoekt u naar een bepaald soort bedrijfskleding? Bijvoorbeeld signalisatiekleding, omdat u wilt dat uw personeel goed zichtbaar is in het donker? Een specialist in bedrijfskleding is u dan graag van dienst. Denk bijvoorbeeld aan Voets Bedrijfskleding. Zij bieden signalisatiekleding in diverse kleuren en soorten. Wat dacht u van een soft shell jack? Of gaat u voor een speciaal pak? Signalisatiekleding is van groot belang omdat het ervoor zorgt dat uw werknemers zichtbaar zijn ongeachte de licht- en weeromstandigheden. Daarnaast is deze kledij waterbestendig en ventilerend. Naast signalisatiekleding verkoopt deze specialist ook thermokleding, schoenen, regenkleding en andere bedrijfskleding. Deze kleding voldoet aan de geldende Europese richtlijnen en u creëert uniformiteit binnen uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met deze specialist.