UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De wondere wereld van Bitcoins

Toen Bitcoin bekend werd bij het grote publiek werd er geroepen dat dit dé innovatie is die de financiële wereld op zijn kop zou zetten. Met Bitcoin is het mogelijk transacties te doen naar bijvoorbeeld andere mensen maar ook steeds meer webwinkels accepteren de munt. 

Waarom zou dit de financiële wereld op zijn kop zetten? De bitcoin is de eerste decentrale munt. Dat wil zeggen dat er geen banken of andere financiële instanties aan te pas komen om transacties te doen. Het netwerk van Bitcoin zelf is de instantie die dit doet. 

Deze manier van benadering van een munt is compleet nieuw en innovatief. Doordat de Bitcoin een decentrale opzet heeft biedt het een alternatief voor reguliere banken. Dit is een directe aanval op hun business model. Naast dat de Bitcoin zeer goedkoop is qua transactiekosten, is de Bitcoin veilig vanwege een zeer sterke encryptie.  

Veilig online handelen in Bitcoins 

Bitvavo bewijst nogmaals een keer dat Nederland een baanbrekend land is op het gebied van de ontwikkeling van fintech en crypto finance dienstverleningen. Bitvavo is een nieuw innovatieve cryptobeurs in Amsterdam voor vele verschillende belangrijke cryptovaluta. 

Met iDEAL kun je direct euro’s op je Bitvavo rekening storten om zo de gewenste cryptovaluta te kopen, te beheren en te verhandelen. Bitcoin kopen wordt hierdoor wel heel erg makkelijk.

 

Gerelateerde artikelen

Bij ICT-oplossingen de klant altijd centraal

Vloertegels kopen?

Een kleine ingreep met groot resultaat