UTR Echt
Image default
Geschenken

De mooiste trouwringen vlak bij Rotterdam en Tilburg

De beste en mooiste trouwringen in de buurt van Rotterdam en Tilburg koop je bij Rings & Suits. Dit bedrijf is gespecialiseerd in zowel trouwringen als verlovingsringen oftewel: aanzoekringen. Tussen deze ringen bestaan verschillende subtiele verschillen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze jou allebei voor altijd aan een bijzonder moment in jouw leven doen herinneren. De dag dat je ten huwelijk werd gevraagd en de dag dat je volmondig ja hebt gezegd tegen jouw levenspartner.

Een verlovingsring voor één partner, een trouwring voor allebei

Met de verlovings- en trouwringen die je bij Ring & Suits uitkiest, kun je jullie liefde voor elkaar prachtig bezegelen. Een verlovingsring werd traditioneel altijd door dames gedragen. Maar vraag je anno 2019 een man ten huwelijk, dan is een aanzoekring een van de diverse mogelijkheden die je daarbij hebt. De verlovingsring wordt door één van de partners gedragen. Wil je trouwringen nabij Rotterdam of Tilburg kopen? Ga dan naar Rings & Suits!

De verlovingsring als blikvanger

Zoals gezegd, bestaan er tussen een verlovings- of aanzoekring en een trouwring enkele verschillen. Het meest prominente verschil zit hem, als we het hebben over verlovingsringen voor dames, in de aanwezigheid van één of meerdere diamanten of edelstenen. Waar neutraal vroeger de standaard was, is de populariteit van gekleurde steentjes de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Een verlovingsring geldt vaak als een blikvanger en is dus ook prominenter aanwezig aan je hand. Besluit je jouw trouwring aan dezelfde hand of vinger te dragen? Dan blijft je verlovingsring vrijwel altijd de eyecatcher.

De trouwring als subtiele bezegeling van jullie liefde voor elkaar

Koop je trouwringen vlak bij Tilburg of Rotterdam bij Rings & Suits, dan zijn deze vrijwel altijd een stuk subtieler dan de ringen waarmee een aanzoek wordt gedaan. Alhoewel trouwringen met edelsteentjes of diamantjes natuurlijk ook mogelijk zijn, kenmerken de meeste zich door een glad karakter. Ook lijken de ringen van partners meestal sterk op elkaar. Bij Rings & Suits is het mogelijk om trouwringen aan de verlovingsring aan te passen. De keus is aan jou!

Gerelateerde artikelen

De vele voordelen van relatiegeschenken

Voordelen van Cadeaus Kopen voor het Bedrijfspersoneel

Bloemen houden van mensen