UTR Echt
Image default
Winkelen

112 Meldingen Eersel

In Eersel gebeurt er van alles op het gebied van 112 meldingen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er in jouw omgeving gebeurt, zodat je snel kunt handelen als dat nodig is. In dit artikel zullen we enkele voorbeelden van recente meldingen in Eersel bespreken.

Brand in Eersel centrum

Op woensdagavond omstreeks 20:00 uur brak er brand uit in een winkelpand aan de Markt in Eersel. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur kunnen blussen. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Verkeersongeval op N397

Op de N397 vond afgelopen donderdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaats. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen frontaal met elkaar in botsing. De bestuurder van de personenauto raakte hierbij zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Inbraakgolf in Eersel Noord

Inwoners van Eersel Noord zijn de laatste weken helaas geconfronteerd met een inbraakgolf. Verschillende woningen zijn doelwit geweest van inbrekers. De politie roept bewoners op om extra alert te zijn en verdachte situaties direct te melden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Eersel weer een veilige omgeving wordt.

Overval op tankstation

Afgelopen zaterdagavond werd een tankstation aan de Eindhovenseweg overvallen. De dader bedreigde het personeel met een mes en wist er met een geldbedrag vandoor te gaan. De politie is op zoek naar getuigen en roept iedereen op om zich te melden als zij iets verdachts hebben gezien.

Conclusie

Er gebeurt veel in Eersel op het gebied van 112 meldingen. Of het nu gaat om branden, verkeersongevallen, inbraken of overvallen, het is belangrijk om op de hoogte te blijven. Op de website van 112 meldingen Eersel kun je altijd de laatste meldingen en nieuwsberichten vinden. Blijf alert en zorg dat je goed voorbereid bent in geval van een noodsituatie.